Followers

Advert

Friday, 16 April 2010

Melawat Europe






Alhamdulillah, Finally..syukur kepada Allah atas izin dan rahmat, rezeki dan kurnia,kami selamat sampai di bumi Hengland neh selepas berjalan lbh kurang 2minggu ke Europe. Actually tak rata sangat pun tiap negara dijelajah kerana kesuntukan waktu. But mmg sesuai ngn muka aku neh, bukan bule g lelama berjalan, maka rindulah dengan rumahku sorgaku itu. Tahniah..clap, clap, clap..utk abang kerana berjaya memandu..tanpa lesen antarabangsa kat sana. Aku neh penye le berdoa moga Allah pelihara. Kiranya lesen agong mesia leh diharap apabila polis tanya kat sempadan France nak ke Luxemborg kat imegresen, abg hulur je lesen mesia itu yg sib bek lom mati. Tp masa tu makchik ini saspen betul. then, bila polis ucap slmt jalan..hihi..senyum balik ar. haha. lucu betul, skrg bule ar tawa, masa kene tanya tu, makchik yg rasa nk pengsan dulu. Bukan apa, bmbg apa2 mslh kat tmpt org.ngn bahasa.. haram sepatah pun deme xmo guna bahasa inggeris.
Mencapai impian yg suka sgt2 lukis munga tulip masa kechik2 dulu..so peluang melihat keindahan aneka warna tulip kekal terpahat dalam memori. cam felem industan jeeek rasa masa dalam taman neh..

2 comments: